ΕΣΠΑ 2014-2020

Δωρεάν Αναγνωριστική Συνεδρία

Η πρώτη επίσκεψη στο γραφείο ενός ψυχολόγου, μπορεί να σας προκαλεί άγχος ή αμηχανία. Μπορεί να μη νιώθετε σίγουροι αν όντως χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια ή ποιες πληροφορίες θα πρέπει να μοιραστείτε. Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά.

Ωστόσο, δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς το πρώτο ραντεβού είναι απλά μια συνάντηση γνωριμίας μεταξύ μας. Θα συζητήσουμε το λόγο που σας οδήγησε να αναζητήσετε θεραπευτική βοήθεια σε αυτή τη φάση της ζωής σας και τι προσδοκίες μπορεί να έχετε από τη θεραπεία. Ενδεχομένως, να χρειαστεί να σας κάνω κάποιες συμπληρωματικές ερωτήσεις προκειμένου να κατανοήσω καλύτερα τη φύση των δυσκολιών που αντιμετωπίζετε και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να είμαι βοηθητική προς εσάς. Δε χρειάζεται να μοιραστείτε μαζί μου από την αρχή λεπτομέρειες με τις οποίες δε νιώθετε άνετα. Αν τελικά, επιλέξετε να συνεχίσετε, θα έχουμε το χρόνο που χρειάζεται για να νιώσετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη και να ανοιχτείτε περισσότερο.

Στο τέλος της συνάντησης μας, θα έχετε την ευκαιρία να μου κάνετε και εσείς ερωτήσεις σχετικά με το θεραπευτικό πλάνο που θα σας προτείνω, την επαγγελματική μου προσέγγιση  ή ό,τι άλλο θέλετε να διευκρινίσετε. Μέχρι τότε θα έχετε ήδη ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας αν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσουμε μαζί μια θεραπευτική συνεργασία ή αν ήδη έχετε λάβει τη συμβουλευτική καθοδήγηση που χρειάζεστε στη δεδομένη στιγμή της ζωής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων ΨυχολόγωνΜέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων
Η ιστοσελίδα πληροί τις προϋποθέσεις W3C (προσβασιμότητα επιπέδου ΑΑ) για πρόσβαση από άτομα ΑμεΑ
ΕΣΠΑ 2014-2020
Το παρόν συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικούς πόρους στο πλαίσιο της δράσης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Α’ Κύκλος» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)»,ΕΣΠΑ 2014-2020
© Copyright 2018 - Ελευθερία Πατακάκη - Created by MAKEITREAL